Friday, January 26, 2007

hafıza ve ötesi

fil hafızası denen bir durumda yaşarım uzun zamandır detay bok püsürü hatırlar bu duruma rahatsız olur daha normal bi duruma gelmek için her boku yerdim sonunda dün gece bir rüya gördüm düşündüm gerçekden olay şuki hatırlamak unutmakdan iyidir.

rüyamda memlekette evdeyim. ve rüyamda bir rüyadan uyanıyorum bu arada rğyamdaki rüyada sanırım bıçakla oynuyordum yada keskin bişeyle neyse rüyamdaki rüyamdan uyanıyorum ve ilk tepkim her zamanki gibi neredeyim. genelde öyle uyanırım. sonra osmaniyede olduğumu anlayınca noluyorki acaba diyip salona çıkıyorum teyzemle atışıyorum ki normalde yapmadığım bişeydir bırak teyze kimseyle atışmam.sonra bi şekilde işim yok onu fark ediyorum ben diyorum burda ne yapıyorum diyorum annemlere. onlarda boş boş bakıyor. tarih ne diyorum aynen cevap 1 kasım. nasıl 1 kasım hangi bir kasım diyorum. cevap 2007 1 kasım. sonra başlıyorum ağlamaya işsizim aylardır zik gibi oturuom burda diye. şu an ocak. rüyada bi garip hisleniyorum. sonradan aklıma geliyor ulan ya hergün ben böyle kalkıyorduysam bizimkilerin hali nicedir. evde bir yaratık habire aynı şeye bozulup duruyor. sonra dahada üzülüp uyandım.

iyikide uyandım memento filmi etkilemiş olsa gerek ama epey geriden kendisi 2000 den kalma güzel bi filmdi.

düşünmek bile istemiyorum alzaymır türevi hastalıklara kapılan insanları onu hissetmek 2 kere kötü. neyse tahmini çabalarım sayesinde o kadar uzun süre kalmam :)

şimdide phpmyadmine kahillenir mal mal insert yaparım böle bişe var 2mb sınırını geçemiosun import sql de ne naneymişin php bitmio derdin.

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...