Saturday, June 16, 2007

tatilde ilk gun side

Manavgata vardık otogarı şehir merkezine bi minibüs ordan bi minibüsle side deyiz sıcak yanıo bi turlarsanız fazla zaman kaybetmeden otellere girer sorarsınız kıyı şeridi 60 lira kadar denizden uzaklaşınca 40 civarına düşer heral 2 otel gezdik 2. otelde semoris di süper ben sevdim. ismail bey otel sahibi gayet sıcak bir ortamdı. full kontak bir tatil için günlük 45 lira ki oda uygun sonuçda ne yersen ye ne içersen iç :)

denizi kumlu ve akdeniz biraz ılıcak. velhasıl kumlu deniz çok sevmem dalga yapınca ki akdeniz dalga yapar fazla çamurlu havası yapmıo dalgasıda adam boyu olmuo sonuçda güzeldi fekat abazan arkadaşlar için yaş ortalaması azcık yüksek gerçi plajda böyleydi. bar diskoyu gezemedim. ama türkü bar falan çokdu zaten beni açmaz.

ordan çıkdık belek de lagonya otele geldik oda servisi yok. bu arada animatörler çocuk eğlendiriyor populasyonu varın siz tahmin edin allahdan kısa kısa gezioz yoksa buraya ne kadar dayanılır bilmiom :)

bundan sonra ya alanya ya bodrum bakam nere varcaz

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...