Wednesday, September 12, 2007

amerikanın doktora ihtiyacı var

günlerdir dizi çekiom izliomda izliom boşluk yaradı :) bu arada house md 3 sezonuda bitirdim scrubs izledim az evelde greys anatomy bitti. bu kadar hastane dizisi çekiolar ki benim bildiğim en eskisi ER dır onda da sağlam oyuncular oynamışdır. şunu anladımki amerika doktor istiyor :) yada bi şekilde insanları sağlık hastane konularına yönlendirmeye çalışıyor.

bir diğer ihtimalde hastanelerin reklam sevdaları olabilir. büyük hastaneler bu dizileri destekliyor o sebeple bir sürü hastane dizi çekiliyordur belkide kim bilir. geçen sezon Kanal D gibi :) kurtlar vadisinin inanılmaz tutmasından sonra geçen sezon kanal D de polis dizisi kaynıodu.

bizimkiler mafyaya özendiriyo amerikalılar doktora. hmm bu garip bi ikilem daha çıkarıyor. bizde mafya zaten dolu demekki amerikada da doktor dolu onların hayatlarını inceliyor olabilirler. büyük ikilem. neyse allah britney için ağlamak nasip etmesinde gerisi mesele değil hala gencin gözyaşlarını aklımdan çıkaramadım :))))

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...