Thursday, January 10, 2008

ikamet ilmuhaberi

neciymiş bu muhtarlar sabahdan beridir yollardayım. önce beykente gittim ordaki muhtar benden çıkışı aldın ancak onu tekrar verebilirim dio dedim başka yolu yokmu yok dedi iyi dedim onu aldım 3 lira götürdüm istinyeye. istinyedeki muhtar dio kira kontratın olmadan senin kaydını yapmam. dedim bende 4 leventde oturuom artık.

yok istinyedeki muhtar yapmıo işi napıcam dedim peki bana ikamet lazım. dedi hukuken nüfus dairesine gider kaydını yaparsın sonra muhtarlığa gider kayıt olursun iyi dedim gittim kağıthane nüfus dairesine kaydımı oluom bide ne görem taa liseden bi arkadaşımın kardeşi memur hoş beş ettik aldım kağıdı gittim emniyet evler muhtarlığına olmaz dio adam.

hepsi kıl hepsi ters. anlattım durumu bu hukuken böleymiş daha ben napim. dedi git kira sözleşmesindeki kiralayan yerine kendi adını yaz. bakarmısın duruma sahte evrak düzenleten muhtarlık :D iyi dedim onuda yaptım döndüm herif yok. yine alamadım ikamet belgesini. bu kadar manasız bir adamın bu kadar kıl olması gibi bir durumu sadece muhtarlarda görmüş oldum. hepsi ters hepsi kıl. sanki kötü adam benim gibi muamele yemek insanı fena geriyor.

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...