Thursday, January 24, 2008

Garanti En Sonunda Akıl Etti

senelerdir kredi kartının ekstresinin gelmesinden huylanırım zaten ve ne zaman fırsat bulsam ben bu ekstreleri istemiyorum göndermeyin derim. sonuçta internet bankacılığı diye bişey var ve her işime yetiyor. bugün mail gelmiş bonus tanda ödüllü kampanyayla hem doğayı koruyorlar hemde kara geçiyorlar :) hele şükür en sonunda kafaları çalıştı.

ps: her ne kadar senelik olarak bizi sağsada güzel bir hizmet veriyorlar. merak ediyorum senelik aldıkları ücretlerden dolayı kaç müşteri kaybettiler ben bir tane tanıyorum adam bütün kartlarını hesabını iptal ettirip işbankasınamı ne geçmişti. benimkide üşengeçlik bide gelen gideni aratır korkusu :)

1 comment:

internetçi said...

iş bankası iyidir benim bildiğim..

garanti adındaki bank hakkında:
Sırayı ilk önce koşan alıyor, çalışan tarafından kilink sesiyle start veriliyor ve koşu başlıyor, sırayı kapmak için önce davranıp çıkışta ilk sıçramayı yapmalısınız, başka şansınız yok, sabahları antreman yapın ondan sonra Garanti bankasına gidebilirsiniz. Ayrıca çalışanları müşteriyi takmıyor, asıl işi yapan onları zorlayan müşteriler, şikayetçiler, haklarını arayanlar..

3 kuruşluk parasına bankada yapmadığı şekil kalmayan çaresiz halk mı suçlu?
Bu firmaların patronları mı suçlu yoksa?
Kanunlar mı suçlu?
.............
http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=&level=2&id=177&fno=180
http://www.sikayetim.com/module.php?cid=60&page_num=1&search=&extnum=#show
http://www.sanalbankamagdurlari.com/

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...