Thursday, February 03, 2022

iskocyada banka hesap acarken basima gelenler

Sene 2020 Ekim ayi ben iskocya ya tasindim, ilk yapmam gereken sey banka hesabi acmak, zira maasi almanin tek yolu o. Arastirmalarima gore Bank of Scotland en iyisi, gittim bir subeye, visa sponsor belgemde yanimda maasim yaziyor ustunde, anlattim derdimi, airbnb de kaliyorum su an, ama ben uzaktan calismaya basladim ve maas almam icin bu hesaba ihtiyacim var. Guzel guzel anlattim, ve yonetici kadin gelip "I need you to leave" dedi, iskoc aksaniyla. evraklarin bir anlami yoktu onlar icin. 

Diger bir bankayida denedim onlar da covid zamani yeni musteri almiyoruz gibi cevaplar verdi.Gittim HMRC sitesine airbnb adresimi girdim ve bu adrese evraklari gonderebilirsiniz dedim, Bir kac hafta sonra adresime adim yazili bir HMRC mektubu gelmisti, iste bu mektupla Royal Bank of Scotland a gittim hesabimi actim.

Insanlarin genel bir tahammulsuzlugu soz konusu bu pandemi doneminde, bende keyiften banka subesine gitmiyorum ama Bank of Scotland beni kaybetti.

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...