Sunday, February 04, 2007

surferken dikkatli olmak lazım

bişeyler okuyor geziyorum. klasik green card reklamı gördüm türkçe olduğu için bi tıklayam dedim. açıldı aynen usafis.org karşımdaki ekranda dakika sayacı var ve hemen doldurun diyen bi yazı. saf saf baktım önce siteye bi tarttım. kesin tırt site. neyse ama o sayaç mayaç heyecan olmuşum :)

girdim adımı telefon numaramı. buda nasıl bi mallıksa neden tel veriomki. :) belkide arasınlarda konuşalım hesabı :D türk kafası işde bilemenki bilinç altını :D. neyse sonraki sayfaya geçiyorum aynen visa master görüyorum tabii aynen bye bye. sonuçda bu iş beleşede yapılabilio meraklısı değilim işde o anlık gaflet :)
orjinal free yerin adresi: Green Card Lottery

buraya kadar normal dimi çoğu kişin yaptığı gibi boş bir gafletden sonra toplamışım okumaya devam ediyorum. jotforums diye bişey var onu mıncıklıyordum. pat telefon çalmaya başladı sabah saat 6. hiç mantıklı değil o saatte çalması bakdım call yazıo numarada görünmüo sanırım ucuz VOIP networkden arama yapılmış. açtım biri hello dio. aha dedim noluo :) bana hello şaşdım. meğersem bu usafis in callcenter cısı beni ikna etmeye aramış. kız bide yok çok şanslısınız dio harika ingilizcen var dio ki alakası yok sabah saat 6 da türkçem bile kıtlaşır:) ok ok ok diyerekden bana aldırdı bu servisi üstüne bide kitap satacak oldu neyse allahdan kitap okumayı hakaten çok sevmiom :D.

fekat iki arada bi derede charge edildik allah hayırlara getirsin. bide ta amerikadan bu işi kovalayıp türkiyeyi arayan firmalar var ne garip. gerçi green card firması o aramasında babammı arayacakda. yinede değişik bi sektör. bu işemi girsek acaba :) türkiye nedn green card vermio bizde zengin ülkelerin vatandaşlarına green card verem :D bende o zaman turafis.org u açmazsam :D

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...