Tuesday, October 16, 2007

play3w hack 2

bundan bir zaman önce play3w nin ne olduğunu nasıl kırılacağını anlatan bir yazı yazmıştım hemen üstünede ufak bir proje yapıp perl ile uğraşmak istemeyenler için c++ ilen konuyu çözmüştüm. fekat burda yayınlamadığımı fark ettim.

program gayet basit bir input dosya veriyorsunuz birde output ismini yazıyorsunuz. oda play3w nin gereksiz kısımlarını silip size yalın bir avi veriyor. yazalıda epey oldu hala çalışıyormu emin değilim bir arıza çıkarsa diye kodu da sayfada mevcut.

3 comments:

sandokan said...

Kardeş güzel diyosunda, ben yazılımla çok iligili olmadığım için gayet basit olmadı bu iş.Biraz daha ayrıntı yazsanda nasıl olduğu hakkında bizde kurtulsak şu play3w den.Senden başka bu olayın çözümü anlatan başka kaynakta yok.şimdiden teşekkürler

ozzy said...

sayfaya gidion compiled one yazan linke basıp zipi çekion

http://play3w.googlepages.com/3wplayer.zip

bundan ufak bir exe çıkıo bu exede işte play3w nin pisliğini aviden temizleyen şey. üstteki kutusuna(In File) a choose file buttonundan dandik aviyi veriosun. outada c:\temiz.avi girebilirsin o sadece yazacağı dosyanın pathi için gerekli.

start hack diyincede 3wplayer ın kirini atıo sana temiz.avi şeklinde bi çıktı verio onu işte media playerla falan açıp izliosun.

Unknown said...

Gerçekten mükemmel iş çıkarmışsın..tebrik ederim dostum.20 sn sürüyo lanet olası :) ellerin dert görmesin mascix:)
K2aN

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...