Monday, November 26, 2007

Facebook da hatun bakma zenaatı


ortamına hala çok ısınamadığım biyer bu facebookda olay daha bi kişisel. facebook arkadaşlık sitesi değil zaten varolan arkadaşlarınızla offline takılabileceğiniz bir ortam. yani bir nevi msn ama anında değilde POST ve GET lerle çalışan HTTP tabanlı bir ortam.

gücü tanıdıklardan ve gerçek insanlardan geliyor. çünkü sistem gerçek olmayan üye taşımıyor en azından yapan adamlar öyle anlatmış. ve dediklerine göre 2007 sonunda 50 milyon userları olcak. bu rakam gerçekten sağlam kocaman bir facebook sanal
ülkesindesiniz ve dükkan açmanız bedava ama sosyal olması lazım :)

çünkü dükkan aslında bir facebook application oluyor ve özünde diğer arkadaşlarınızın görebileceği bilgileri taşıyor. microsoftla yakın ilişkileri var. garip sonuçta php ile yazılmış olmasına rağmen facebook la yakından ilişkili sanırım gerçek bir potansiyeli var. amazon da facebook la yakından sevişiyor.

neyse ana konumuza geri dönelim bugün tavsiye edeceğim uygulama flirtable. facebookda temiz ve bannerlarla insanı sıkmayan güzel bir hatun bakma yeri olmuş ben çok seviom böle hot or not gibi uygulamaları yes no diosun hep kızlar değişio :)

Flirtable

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...