Thursday, October 25, 2007

Gphone VS IPhone

yakında böyle yazılar görmeye başlarsınız başdan anlatayim dedim :) geçtiğimiz sene bütün internetde iphone şöyle güzel böyle süper derken bu sıralar iphone'unuzu nasıl hacklersiniz bilmemne yüklersiniz diye yazılar çıkmaya başladı. bu bir reklam furyasıydı aldı gazını devam ediyor bundan youtube de etkilendi en son player ı süper olmuş. ve aynı iphone arayüzünde :)

gelelim gphone'a bu google phone da denebilecek google ın şimdiye kadar kabul etmediği ama uğuruna belli bandları satın aldığı(4,6 milyar dolara detay) tahminlere göre yeni jscript motoru ve x86 modele sahip bir telefon. tahminimde önümüzdeki sene google telefonu patlatıp iphone u tokatlar.

tabii bu arada bunların hepsi birer varsayım yazılanlara göre google henüz bu konu hakkında hiç kimseye bişey dememiş maillerede cevap dönmüyormuş. google işletim sistemi gibi kaybolup gidedebilir :) o güzel bombaydı ben isterdim şahsen denemeyi.

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...