Friday, November 30, 2007

Microsoft İş Görüşmesi -1

evet haftalardır böle bir durum var. önce Anna die bi kız mail attı gitps.com . CV ni gördüm beğendim dedi bi yer var görüşürmüsün dedi. evet dedim doğal olarak. bu tip teklifler sıklıkla oluyor sağlam CV niz varsa monster.com a koyun heryerden böle telefon gelio eğlence oluo :)

neyse sonra Anna mail attı bu microsoft danimarka ve seni senior bir iş için düşünüyorlar. allah dedim doğal olarak :) sevinçliyim ama sorular ne olucak ingilizce üff sıkıntılar çökmeye başladı. sonra Anna ile telefon görüşmesi oldu bu arada ben bir cover letter yazmıştım. evet danimarkada microsoftda güzel die. neyse telefondada olay kesinleşti bende sevinçle içeri gidip patrona söyledim çarşambaya iş görüşmem olucak microsoftla bana ne akıl verirsin dedim. özkan sana güvenemicemmi ben dedi ertesi günde hadi yolun açık olsun :) herkez kendi açısından haklı.

neyse çarşamba günüydü bi eleman aradı konuştuk danimarka vergileri yüksek bak ben 9 aydır burdayım fenamış dedi bende bana uyar zate türkiyede de düşük değil dedim. neyse bana www.workindenmark.dk ya bak bi mail at dedi. bende bi kaç gün bakındım döndüm cevabı.

sessiz 1 hafta sonraydı sanırım Gilda aradı. bu arada afakanlar basıo tabii dalga geçer gibi ara ara sonra ses çıkmasın bunalıom öle durumda. neyse sevindim bugün 14 e görüşme kesinleşti.

ve bugün 14:05 de çat telefon çaldı. dakikmiş adam. sonra başladı sormaya........

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...