Friday, January 23, 2009

Yeni ve kolay bir pazar Android

iphone ile böyle bir mobil pazar tavan yaptı. eskiden j2mee ile zaten dünya kadar para kaldıran oluodu ama o piyasa doymuşdu. yada bana öle gelio kesin yine kürekle götüren vardır. neyse iphone la birlikde istore ve ordaki uygulamalar duyulmaya başlandı.

kimsini almanya metrosu yasaklattı, baktılar çok kazanıo falan. kimisi osurukdan para yaptı bakınız ifart. günlük geliri herifin on bin$. herşeye kaynak gösteremicem hepi okuduklarımdan aklımda kalanlar bu yazının amacına gelem.

android google ın mobil işletim sistemi ve yavaş yavaş yayılıyor. bilindiği üzere google ın yaptıkları bazen tutuyor. bundan birkaç ay önce düşünmüşdüm bende ulan android'e ne yazsam diye. timu last.fm dalgası yaz dediydi bende kurdum eclipse falan ama ortama alışim azcık okuyim derken kaynadı gitti. bugün gördümki yazılmış.

hemen yazılabilecek ifart klonu olabilir. gerçi ipneler bunun isim hakkını almışdır o sebep izart gibi değiştirin derim. ama kısa zamanda yazıp piyasaya çıkan para yapar haberimiz olsun.

No comments:

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...