Thursday, October 04, 2007

Open Source .Net Framework

nasıl başlık inanılmaz gibi dimi :) sabah sabah forumlarda geziyorum önüme geleni okuyorum modundayken gözlerim ayrıldı :) o ne dedim önce bir blog a ordanda haber'e atladım. javadan sonra .net de kaynak kodunu açıyor.

.net kütüphanelerinin açılacığından bahseden yazı.
.NET Base Class Libraries (System, System.IO, System.Collections, System.Configuration, System.Threading, System.Net, System.Security, System.Runtime, System.Text, etc), ASP.NET (System.Web), Windows Forms (System.Windows.Forms), ADO.NET (System.Data), XML (System.Xml), and WPF (System.Windows). We'll then be adding more libraries in the months ahead (including WCF, Workflow, and LINQ).
bunların hepsinin açılacağını söylüyor. miguelede fazla bi iş kalmadı sanırım artık pırkalar mono işini hızlıca bitirirler.

vs.net 2008 ile birlikte debug konularını güçlendirmek ve programcılara yardımcı olmak için yapılması planlanan bu hareket nedense beni sevindirmedi :). open source sevmeme savunmama rağmen MS yapınca bunu vardır bir bit yeniği diyom ben.

1 comment:

decaf said...

Ben open'a open demem osi approved olmayınca

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...