Sunday, November 04, 2007

Sadecehosting

bi kaç gün önce(2007 ekim 31) sadecehostingden hosting almak durumunda kaldım çünkü test için bi ortam veremiyorlardı alın test edin dediler. bende uygun bi hosting seçip aldım. denedim mysql 5 kullanıyordum o sebeple sql sel arızalar belirdi. bende vazgeçtim.

aradan 3 gün geçti bu arada bende ilgilenemedim neyse en sonunda sisteme login olup 2 3 gün önce başladım nerden silcezi aramaya. baktım neülerde öyle bir opsiyon yok girdinmi çıkamıon :) neyse allahtan ticket sistemi varmış oraya yazdım bende hesabımı silecem bu arada da alalı 4 5 gün oldu bundan vazgeçtik acaba paramı geri alabilirmiyim diye. ki gayet normal bir istek sonuçta 15 gün içinde bu tip durumlarda geri ödeme yapılıyor. ama gelen cevap anlattıki hostinglerimiz hala konuya hakim değiller.

aynen yazıyorum maili:
Aşağıdaki sorunuz sistemimize kaydedilmiştir. En kısa sürede konuyla ilgilenilecektir. Saygılarımızla.

Konu: hesabı silmek istiyorum

Sayın Müşterimiz; Tüm kayıtlarınız silinerek siparişiniz iptal edilmiştir.Maalesef tarafımızca kaynaklanmayan bir neden dolayı siparişinizi ptal etmek istediğiniz için ücret iadesi gerçekleştirlmemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.


bu mailden bişey anlamadım dioki iptal etmek istediğim için ücret iadesi yapılamıo. yahu iptal ettirmesem neden paramı istiyimki o zaman zaten hizmeti sizden alıyor olurdum parayıda verirdim bu bi garip. ikincisi ben sana parayı ödedim dimi alırken alabildin yani neden şimdi iş geri ödemeye gelince olay tarafınızca kaynaklanmıyor:) hiçmi sanal pos yazmadık refund diye bi konu var ben daha önce yazdım yaşadım denedim gayet güzel çalışıyor :)

neyse bu yazıyada bir şarkıyla son verelim

1 comment:

Unknown said...

Firma Adı: Hostgenc.org
Firma Kurulum Yılı: 2008
Sunucu Lokasyonu: Türkiye
Şehir : Kayseri
Vergi Levhası: Yok
Domain Hizmeti : Var
Telefon :05542020249 / 05547889519
Mail / Msn:satis@hostgenc.org
Mail / Msn:destek@hostgenc.org
Web sitesi : http://www.hostgenc.org

odd string diff

 https://leetcode.com/problems/odd-string-difference/ Beats 19.92% of users with Java   class Solution { public String oddString ( S...